نماد بازیافت

نماد بازیافت یک علامت بین المللی است که برای عمل بازیافت مواد برگزیده شده است . این علامت شامل سه پیکان است که یکدیگر را دنبال میکنند و به معنی چرخه ی بی پایان است.
در این مسابقه طرح گری اندرسون از دانشگاه جنوبی کالیفرنیا برنده شد و اکنون آن طرح علامت عمومی بازیافت شده است.
این علامت به مالکیت عمومی گداشته شده است و هرکسی میتواند از آن استفاده کند و یک علامت تجاری نیست اگرچه ممکن است برخی قوانین محلی استفاده از آن را محدود کند مثلا استفاده از این علامت روی کالاهای غیر بازیافتی به منظور فریب کاری و گمراهی خریدار ممنوع است.

نوشته شده توسط پریسا اصغرزاده
نماد بازیافت