رئیس‌جمهور در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره بین‌المللی فارابی که صبح یکشنبه (۲۴ بهمن ماه) در سالن اجلاس سران برگزار شد با ذکر مثال‌های از تاثیر تبیین‌ فرهنگی در بخش‌های مختلف، گفت: اگر در بخش آب مشکل داریم، باید منابع آبی کشور را با شیوه‌های درست مدیریت کنیم، شیوه‌های جدید آبیاری آموخته شود و از ذخایر و منابع آبی برای رفاه مردم و درست بهره ببریم، بدون فرهنگ صحیح برای مصرف نمی‌توان مشکلات مدیریت آب را حل کرد.

دکتر حسن روحانی افزود: حتی اگر به دنبال تحول در الگوی کشت هستیم، بدون ایجاد فرهنگ لازم در کشاورزان عزیز، نمی‌توان تغییر الگوی کشت و مصرف در جامعه بوجود آورد.

رئیس‌ قوه مجریه با اشاره به مشکلات محیط زیستی مردم در غرب، جنوب و شرق کشور و مشکلات آنان در مواجهه با ریزگردها، ‌آلودگی خاک و آب، اظهار داشت: راه‌حل علمی برای این مشکلات وجود دارد و باید مصرف و شدت انرژی متعادل شود، از منابع سوختی سالم بهره ببریم و صنعت ما تحول یابد اما در عین حال باید در نظر داشت در مسأله محیط زیست، بدون تغییر فرهنگ جامعه مشکلات حل نمی‌شود.

روحانی ادامه داد: با تبیین اهمیت مسأله محیط زیست، مراقبت مردم، سبک زندگی درست و استفاده حداکثری از وسایل نقلیه عمومی، می‌توان مشکلات محیط زیستی را حل کرد.

منبع :پایگاه خبری دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران (iew)

13 thoughts on “اخبار آشیان محیط زیست:رئیس‌جمهور: مشکلات محیط زیست بدون تغییر فرهنگ جامعه حل نمی‌شود

1. ممنون از زحمات شما خانم عباسی عزیز

2. مطلب آموزنده ای بود. از ترم آینده در گروه محیط زیست اجرا خواهد شد

3. وبلاگ خوب و فعالی است.از زحمات شمامتشکرم

4. عرض سلام و خیرمقدم خدمت سرکار خانم صبوری
    از اینکه از این وبلاگ دیدن نمودید ممنونم و امیدوارم که در اینده نزدیک بتوانیم از نظرات جنابعالی در جهت بهبود کیفیت این وبلاگ استفاده نماییم .

5. از زحمات شما دوستان عزیز متشکرم

6. Az subjuctet mamnonam. Az entekhab range abit bishtar mamnonam

7. اقای رشادی
    عرض سلام و خیرمقدم
    من هم به مانند شما از شنیدن این خبر خوشحال شدم . امیدوارم هرچه زوتر شاهد عملی شدن این طرح باشیم .
    ایا شما اطلاع دارید که انجمن علمی گروه محیط زیست نیز درصدد اجرای طرح نسبتا مشابهی در اواسط اردیبهشت ماه است ؟ در صورت تمایل به گروه مراجعه نمایید .

8. وقتی دنیا مدام درگیره تا کاری کنه که گونه های جتنوری وگیاهی کشورها رو برای خودشون وآینده گان حفظ کنه چرا ما می تونیم بیرحم باشیم که مدام در حال شکار گونه های مختلف وصادر کردن اونها به سایر کشورها برای بدست آوردن پول و یا رتبه علمی باشیم.
    واقعا دردناک وحتی جای تاسف داره…

9. امیدوارم کشورمان و سازمان محیط زیست تلاش خود را برای کسب این بودجه انجام دهند تا بتوان توسط ان به حفظ تنوع زیستی میهن عزیزمان کمک نمود

10. امیدواریم که این بیانیه مورد توجه مسئولین امر قرار گیرد.

11. جای خوشحالی است که امروزه مسئولان درمورد تأثیرات سوء آلودگی های محیط زیستی بر سلامت مردم سخن می گویند و درصدد رفع مشکلات زیست محیطی کشور می باشند.

12. موفق ترین طرح ترسیب کربن در سربیشه بیرجند إنجام شد که سر مشق اکثر طرح های حال حاضر در کشور است

13. مجموعه کتاب‌های مهندسی محیط زیست

Help