اطلاعیه ثبت نام کارشناسی پیوسته (سراسری)

ضمن عرض تبریک قبولی شما در موسسه خردگرایان مطهر به اطلاع می رساند ثبت نام از روز دوشنبه  23 مهرماه لغایت چهارشنبه 25 مهرماه از ساعت 8 الی 14  انجام خواهد شد.

مدارک مورد لازم جهت ثبت نام :

1-با توجه به نوع مدرک فارغ التحصیلی یکی از موارد زیر با  تاریخ فارغ التحصیلی 31/06/1403 یا قبل از آن به همراه کپی آن:

* نظام قدیم آموزش متوسطه:

_اصل یا گواهی مدرک تحصیلی دوره چهار یا شش ساله دبیرستان و کپی آن

_گواهی تحصیلی سال ماقبل (سوم) و دو سال ما قبل دیپلم و کپی آن

_ اصل گواهی یا کارنامه تحصیلی دیپلم نظام قدیم با قید معدل کتبی و کپی آن

**نظام آموزشی سالی واحدی و یا ترمی واحدی:

_ مدرک پایان دوره پیش دانشگاهی

_مدرک دیپلم متوسطه نظام آموزشی ترمی واحدی/سالی واحدی

_ کارنامه تحصیلی دیپلم متوسطه نظام آموزشی ترمی واحدی/سالی واحدی و دوره پیش دانشگاهی

***  نظام آموزشی جدید(3-3-6)

_گواهی دیپلم متوسطه (پایه دوازدهم نظام جدید آموزشی  جدید)

_ کارنامه تحصیلی سه سال آخر دبیرستان(پایه دهم تا دوازدهم)

****دارندگان مدرک کاردانی پیوسته-ناپیوسته

مدارک کاردانی(فوق دیپلم)
اصل دیپلم دوره 3 سال متوسطه

کارنامه تحصیلی دیپلم

2- سه قطعه عکس 4*3

3- اصل و کپی شناسنامه از تمام صفحات آن

4- اصل و کپی کارت ملی

5- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه  را با توجه به بند مقررات وظیفه عمومی مندرج در دفترچه راهنما شماره یک آزمون سراسری 1403  مشخص کند (برادران) (راهنمای معافیت تحصیلی)

6- رسید درخواست تائید مدرک دیپلم نظام قدیم یا پیش دانشگاهی که از طریق دفاتر پیش خوان دولت انجام شده باشد

7 – با توجه به اعلام « مركز ارزشيابي و تضمين كيفيت نظام آموزش و پرورش » امكان ارائه دو مدرك ، « تاییدیه تحصیلی» و « سوابق تحصیلی(سه سال آخر دوره متوسطه» براي پذيرفته شدگان بصورت الكترونيكي در سامانه « تأييديه تحصيلي » به آدرس https://emt.medu.ir .  فراهم است. پذیرفته شدگان با مراجعه به سامانه مذکور و مشخص نمودن نظام آموزشی، نسبت به ثبت درخواست ارسال هردومدرک فوق برای موسسه  اقدام نموده و پس از تکمیل فرآیند درخواست، کد پیگیری جداگانه برای هر مدرک را در زمان ثبت نام در اختیار موسسه قرار دهید.

تبصره:دارندگان ديپلم شاخه نظري (نظام ترمي واحدي يا سالي واحدي) در زمان ثبت درخواست مدارك فوق علاوه بر مدرك ديپلم، بايد مراحل فوق را براي درخواست مدرك پيش دانشگاهي نيز اجرا نمايند.

راه های دسترسی

تلفن تماس: