گروه مدیریت
معرفی گروه مدیریت
گروه مدیریت این دانشگاه شامل دو رشته مدیریت بازرگانی، در مقطع کارشناسی ارشد ،کارشناسی وکارشناسی ناپیوسته، و مدیریت صنعتی در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی می باشد.
معرفی رشته مدیریت بازرگانی در مقطع کارشناسی
رشته مدیریت بازرگانی یکی از کاربردیترین و پرطرفدارترین رشتههای حوزه مدیریت است که هدف آن تربیت متخصصان حوزه بازرگانی و تجارت در سطح ملی و بینالمللی میباشد. دروس این رشته شامل مباحثی چون اصول و مبانی بازرگانی، بازاریابی بینالملل، مدیریت استراتژیک، رفتار سازمانی، تحقیق در عملیات، مدیریت منابع انسانی، حمل و نقل بینالمللی، مذاکرات تجاری، مدیریت صادرات و واردات، مدیریت لجستیک و زنجیره تامین و سایر دروس مرتبط میباشد. فارغالتحصیلان این رشته مهارتهای عملی و توانمندیهای لازم برای مدیریت اثربخش فرایندهای تجاری و بازرگانی را کسب میکنند.
کاربرد رشته مدیریت بازرگانی
رشته مدیریت بازرگانی برای توسعه و پیشرفت بخش تجارت و بازرگانی کشور بسیار حیاتی است. این رشته نیروی انسانی متخصص و کارآمدی تربیت میکند که با بهرهگیری از دانش روز و مهارتهای لازم، قادرند فعالیتهای بازرگانی، تجاری و صادراتی کشور را به شکلی اثربخش مدیریت کنند. آموزش مباحثی مانند بازاریابی بینالملل، مذاکرات تجاری، مدیریت صادرات و واردات و … موجب ارتقای دانش و مهارتهای عملی دانشآموختگان این رشته میشود.
بازار کار رشته مدیریت بازرگانی
بازار کار رشته مدیریت بازرگانی بسیار گسترده و متنوع است. فارغالتحصیلان میتوانند در بخشهای مختلف اقتصادی نظیر بانکها، شرکتهای تولیدی و صنعتی، موسسات مالی و بیمه، شرکتهای بازرگانی و تجاری، گمرکات، سازمانهای دولتی و غیردولتی و شرکتهای بینالمللی فعالیت نمایند. آنها میتوانند در زمینههای بازاریابی، مدیریت فروش، برنامهریزی استراتژیک، مدیریت صادرات و واردات، مذاکرات تجاری، قراردادهای بینالمللی، مدیریت زنجیره تامین و لجستیک و … مشغول به فعالیت شوند.
چهره های شناخته شده بین المللی در رشته مدیریت بازرگانی
از شخصیتهای برجسته و الگویی در حوزه مدیریت بازرگانی میتوان به استیو جابز بنیانگذار اپل، بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت، جف بزوس بنیانگذار و مدیرعامل آمازون، ایلان ماسک مدیرعامل تسلا و اسپیسایکس، جک ما بنیانگذار و مدیرعامل علیبابا گروه، ریچارد برانسون بنیانگذار ویرجین گروپ و … اشاره کرد که توانستهاند موفقیتهای چشمگیری را در عرصههای بازرگانی و مدیریت کسبوکار به دست آورند.
آینده ی این رشته در دانشگاه
ادامه تحصیل فارغ التحصیلان رشته مدیریت بازرگانی در مقاطع بالاتر
فارغالتحصیلان مدیریت بازرگانی میتوانند در مقطع کارشناسی ارشد در رشتههایی نظیر مدیریت بازرگانی پیشرفته، بازاریابی و مدیریت بازار، مدیریت استراتژیک، مدیریت صادرات و واردات، مدیریت زنجیره تامین و لجستیک، مدیریت کسب وکار الکترونیک، بینالمللیسازی کسبوکار، مذاکره و مدیریت قراردادهای بینالمللی و … ادامه تحصیل دهند. انتخاب رشته مناسب بستگی به علاقهمندیها و اهداف شغلی دانشجو دارد.
معتبرترین و برترین دانشگاههای جهان برای ادامه تحصیل فارغ التحصیلان رشته مدیریت بازرگانی
از معتبرترین دانشگاههای جهان در رشته مدیریت بازرگانی میتوان به دانشگاههای هاروارد، ام آی تی اسلون، استنفورد، لندن بیزنس اسکول، پنسیلوانیا، آکسفورد، کلمبیا، کمبریج و… اشاره کرد که با برخورداری از اساتید و محققان صاحبنام و امکانات آموزشی پیشرفته، توانستهاند مراکز معتبری برای آموزش و پژوهش در زمینههای مختلف مدیریت بازرگانی و کسبوکار شوند. فارغالتحصیلی از این دانشگاهها میتواند آینده شغلی بسیار موفقی را رقم بزند.
مدیریت صنعتی
- مقطع کارشناسی ناپیوسته
- چارت تحصیلی
- سرفصل دروس
مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی
- مقطع کارشناسی ارشد
- چارت تحصیلی
- سرفصل دروس
مدیریت صنعتی
- مقطع کارشناسی
- چارت تحصیلی
- سرفصل دروس
مدیریت بازرگانی گرایش بازرگانی بین الملل
- مقطع کارشناسی ارشد
- چارت تحصیلی
- سرفصل دروس
مدیریت بازرگانی
- مقطع کارشناسی ناپیوسته
- چارت تحصیلی
- سرفصل دروس
مدیریت بازرگانی
- مقطع کارشناسی
- چارت تحصیلی
- سرفصل دروس